26 Aralık 2011 Pazartesi

Düğün Fotoğrafçıları

Bir anda patlayan sektörümüz düğün fotoğrafçılığı sayesinde çek at makineyi kapandan da markII getirende basmaya başladı deklanşöre. Yok düğün belgeseli, yok hikaye fotoğrafçılığı diyoruz, gün boyu yanınızdan ayrılmıyoruz. İlk duyduğumda onlarla evlenilecek sandım :) Şaka bir yana, ne güzel hizmet ama. Tüm gün en doğal halinizle fotoğraflıyorlar en güzel gününüzü. Düşünsenize, ilk defa evleniyorsunuz ve iyi bir düğün fotoğrafçısı ile çoluğa çocuğa bırakılacak deli gibi bir arşiviniz oluveriyor. Düğün fotoğrafçısı deyince pek çok sonuca ulaşmak mümkün. Nilnes ekibinin işlerini bir gözden geçirmekte fayda var. Bir de solda logosunun yazı karekterini beğendiğim düğün fotoğrafçısı :)
Buraya kadar iyi fikirdi bence, peki boşanınca ne olacak? :) National geographic belgeseli gibi çektirdiğimiz düğün fotoğraflarımızı "evlilik hikayeydi be kardeşim" deyip hikaye fotoğrafçılığı eşliğinde yakacakmıyız? :) Belkide boşanma avukatı gibi boşanma fotoğrafçısı da olmalı:) Böylelikle yine en mutlu anımızı da ölümsüzleştirmiş oluruz :)

1 yorum:

  1. Uzun zamandır düğün fotoğrafçılığı üzerine hizmet veren NİLNES ekibi olarak yine uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir düğün fotoğrafı yazısı okumamıştık :) Elinize sağlık !
    Boşanma fotoğrafçılığı gerçekten iyiymiş :) Biz şimdilik yeni bir trend olarak bekarlığa hoşgeldin partilerini fotoğraflamaya başladık :) Sanırım yakında şaka olarak bahsi geçen boşanma fotoğrafçılığına da yöneleceğiz :::)))

    YanıtlaSil